Men åh åh åh! Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Aesop öppnar butik i Sverige (Göteborg), snacka om stort!

När mina vänner J&M bodde i Australien var de på en väldigt härlig vingård. I badrummen fanns en tvål vars doft och känsla de fastnade för, så med i packningen hem tog de tvålen. Och varje gång jag var hos dem kommenterade jag tvålen. Typ efter varje besök på toa. 🙂 Så ljuvlig.

När vi så flyttade förra året så fick jag (vi?) en fin inflyttningspresent av dem – favorittvålen! Den har räckt länge (men så är den bara på gästtoan visserligen) men har nyss tagit slut. Snyyyft. Men nu! Nu öppnar Aesop i Sverige så nu är det inte längre lika svårt att få tag i den. Underbart! Men för välspridd behöver den ju inte bli, det är ju kul att ha det lilla extra hemma liksom. 😉

Doften vi haft och som jag fullkomligen älskar är Rosemary Leaf. Den finns inte i webshoppen men Coriander Seed låter ju urhärligt det med.
Och visst uppskattas också fin filosofi och genuina produkter. Heja heja. Lyllos göteborgarna!