Dagens träning,

Jag var väldigt nära att packa in barnen i bilen och åka till Sickla för pass och miniSats – vilket inte minst Stella blev väldigt taggad för. Men tiden blev lite sen innan vi var hemma från förskolan, så det gick inte ihop hur tidsoptimistisk jag än må vara.
Skam den som ger sig. Lofsan har ju skänkt mig en helt ny medvetandegrad gällande hur man kan få till kvalitativa pass utan tillgång till gym, och även på maxad tid. Med mina 3 kilos hantlar från Casall (och inte minst kroppsvikt) körde jag så styrka för främst överkroppen men såklart lite ben/rumpa också, 30 minuter i högt tempo brände fint i musklerna. De där 10 sekundrarna man vilar emellan var perfekta för att serva barn, assistera att sätta blodpudding på gaffeln och fylla på mjölk och sånt. Och barnen var nöjda med underhållningen under maten. Tabatatimern var på och barnen körde ljudhärmande hela middagen. ”TUTTUT”. ”Bööööööö”.

20120614-204008.jpg

Cykel ToR jobbet blev det också, alltid något!

Imorrn däremot har jag lunchen tillgänglig så då blir det SATS någonstans i stan, förmodligen Zenit. Sällis, någon?
Blir jag själv blir det intervaller på löpband och tuff styrka. I helgen siktar jag på löpning och kanske pass på söndag morgon. Nu har jag ju lovat Stella miniSats, och hon har inte slutat tjata sedan jag först frågade läget efter dagis idag… Bra påhejare där. 🙂