Igår hade vi vänner hemma på middag, så det blev både gott och sent. Max brukar oftast vakna tidigare än vanligt när vi haft sena kvällar, så där väldigt risig tajming liksom, så döm av vår förvåning när vi idag vaknade till pigga vid 08.10 och det var tyst och hade varit så hela natten. Och så somnade vi om, och vaknade igen 09.10. Då blev vi nästan oroliga, levde han??!! Så jag gick in, och där sov han så fint så – och vaknade av att jag kom och tittade på honom. Herregud! Sov till 09.10 (från 19.20)! Aldrig har vi kunnat vara mer tacksamma för rekordmorgon.
Snart vaknade också Stella och fyra utsövda familjemedlemmar borgade för en väldigt harmonisk morgon. Väldigt väldigt. Hur mysigt som helst.

Jag gjorde en riktig vitamininjektion till frukost, smoothie med banan, avocado, blåbär och spenat som bas. Naturell yoghurt, lite vaniljpulver, spirulina och kesella på det, och så lite mjölk för rätt rinnighet.

20120802-104256.jpg

Den gick hem hos alla. Gott!

20120802-104429.jpg

Tummen upp!

Så med det är vi redo att ta oss an dagen. MiniSats tänkte vi klämma in, men öppettiderna är inte riktigt med oss så vi struntar i träning idag och lajjar omkring lite i stan också innan det blir lekdejt i eftermiddag.