På bloggfrukost hos Röhnisch

Imorse kilade jag ifrån jobbet en kortis för att få lite frukost och handla Röhnisch träningskläder med 25% rabatt. Det var bloggaren MissAgda som genom sitt samarbete med Röhnisch kunde bjuda in ett gäng av sina läsare. Miss Agda är en av mina absoluta favoritbloggare, för hennes sunda inställning till träning och hälsa, och glada redogörelser om ditt och datt, ihop med barn- och träningsklädstips. Härlig blandning, rekommenderas. Det är verkligen alltid lite roligt att få ett ”riktigt” ansikte på personerna i bloggarna man läser, och Millan gav samma intryck som i sin blogg – ödmjuk, trevlig och smart. Och med full koll på Röhnisch sortiment, hon fick agera expert åt smakråd både åt mig och flera andra. Tackar. 😉

Det som gällde på Röhnisch var 25% rabatt på allt och jag hade siktet inställt på ett par långa löpartajts (älska deras anti-shake, bästa!) och en väst som MissAgda visade på sin blogg i förra veckan. Den var precis lika snygg som jag tyckte från början, och kommer bli klockren för löpning i höst och (just det ja…) lite längdskidåkning i vinter. Och så hade jag ju sett grejerna live hos Hanna också, som var på ett liknande event genom en annan blogg redan i helgen och visade upp sina kap före Bellman. Och så fick det bli, ihop med en topp förresten. Lika Hanna, igen, haha (sorry H, tur att vi tränar på olika gym!). Röhnisch gick plus på mig, trots god frukost och fin goodiebag.

I goodiebagen fanns en sport-bh från Stay In Place, en massa ätbart i form av Holistic-snacks och proteinbar att testa inför ev. lansering mm.
Mycket trevligt, tackar Millan och Röhnisch!

20120829-161842.jpg