Passa på. Det händer så sällan.

Jag har riktigt svårt att hitta trosor som är riktigt sköna och fina på samma gång. Fina är enklare än sköna/sitter bra. Päron, bootylicious, putrumpa – kärt barn har många namn (”kärt” – eh… va?!). Svårt med rätt trosor är det iallafall. Så när jag hittar några tar det ett tag innan jag kan konstatera att de verkligen är bra, och när jag gjort det finns de aldrig kvar, eller är svåra att få tag i rätt storlek.
Favoriterna är från HM – eller ska jag säga ”har varit”. Förra helgen var jag på Lindex och chansade på en ny variant då de hade ”tag 3 betala för 2”. Jag hade inga större förhoppningar – men de var heeelt fantastiska. Så nu måste jag rekommendera dessa, även om det kanske finns lika många favoritsorter som det finns kvinnor?

Men ändå.
I förra veckan beställde jag hela 12 par på nätet. 🙂 Hitta rätt storlek i butik är liksom omöjligt och med 3 för 2 och fri frakt fanns det inget att tveka på. Så nu får vi bara hoppas att de fortsätter vara världssköna och bra i storlek och form även efter massa tvättar….

20121211-100450.jpg
Tunna hipster med spetskant, mikrofiber. Dessa, finns i vit, rosa, grå och svart.