Höstlunch – och foton med iPhone6s

Jag behövde göra några ärenden på lunchen idag men hade väldigt kort tid tillgänglig mellan möten före och efter lunchen, men kom på smartaste lösningen på det problemet – och ringde in till ett av mötena och tog det på språng. Det gjorde dessutom att jag kunde lägga in en liten promenad i samband med lunchärendena och fick insupa lite härlig höstluft såväl som kolla om kameran i telefonen var lika bra som jag hört.

Och absolut – det känns helt klart som att kameran är snäppet bättre än i tidigare modeller (som ändå varit rätt okej kan jag tycka).

Dagens preggo då? Jodå, imorgon är det vecka 36 så det känns bra. Jag är fortfarande (mentalt) trött, skulle gärna vila mer (och helt klart behöva det) och även om utslag och klåda nu lagt sig så är jag inte frisk då istället rejäl hosta tagit vid. Jag skulle så enormt gärna vilja träna ännu ett tag till, men det råder jag förstås inte över när jag är rätt krasslig och jag får vara tacksam över att promenader är okej. Jag har lite foglossning, det liksom sticker i ljumskarna emellanåt (ibland så hårt så jag får stanna och dra efter andan) men rent allmänt känner jag mig egentligen fortfarande helt okej stark och smidig. Lite mer vila och allt skulle vara bara bra, liksom.