Att resa-podden pratar weekendresor i reseprogram

Lina Skandevall är en riktigt cool tjej, som jobbat med utgångspunkt i journalistik och resor i över tio år. Hon gör tidningar, reser, föreläser och modererar – och numera gör hon också TV om resor i sitt program “Go Skandevall”. När jag och Annika fick frågan att vara med i ett avsnitt och prata prisvärda weekendresor i egenskap av “reseexperter” tackade vi således förstås inte nej – det var verkligen en ära att få vara med i hennes härliga reseprogram.

Vi hade inte möjlighet att åka ner till Norrköping, där programmet spelades in, utan bänkade oss framför oss en dator för någon månad sedan för att spela in programmet via Skype. Aningen ovanligt – men resultatet blev ändå  helt okej.

Här hittar ni en länk till det avsnittet, och Att resa-podden – jag och Annika alltså – är med ca 11 minuter in i programmet.

Lina gillade vårt poddavsnitt om weekendresor mycket – lyssna på det här, och under taggen weekend/storstad hittar du mer inspiration här i bloggen.

Följ mig!