Nacka Guldkorn - Att göra i Nacka

Jag bor i Nacka utanför Stockholm - en skärgårdsnära kommun med massor av pärlor. Och, bara för att jag älskar att resa så betyder det inte att jag inte njuter av att upptäcka det jag har på hemmaplan. Tvärtom så älskar jag mitt Nacka, och är så glad att ha så många fantastiska platser runt knuten. På den här sidan hittar du mina tips till Nacka - jag kallar den Nacka guldkorn, och fokuserar på vad det finns att göra i Nacka. Natur med alla fina leder för vandring, löpning och mountainbike, att göra med barn i Nacka, matställen och caféer - och såklart våra fina hotell och spa. Jag täcker också in ställen på Värmdö, som Nacka gränsar till i öst. Springer du på något jag inte testat och skrivit om så tipsa gärna!

osprey raven mtb ryggsäck dam bikester lisa

Alla senaste inlägg om Nacka